P-Plein (EUR) gerenoveerd!

Plein P is opgeleverd! Het plein, toebehorend aan de EUR (Erasmus Universiteit, Rotterdam) heeft een grootse renovatie ondergaan. Het gehele plein, wat gevestigd is op het dak, is voor een groot deel opgehoogd vanwege de waterafvoer. Nu kan er met gemak een grote hoeveelheid water afgevoerd worden.

De tegel -een gezandstraald composiet- heeft een patroon dat zich elke 24 tegels herhaald. De randen en het deel van een ‘wyber-ruit’ zijn minder gezandstraald, waardoor dit effect naar boven komt. Ook is het zicht op de lager gelegen vijver opengebroken. De tuin was hiervoor erg verwilderd en krijgt nu mede door de multifunctionele banken een zeer moderne en geordende uitstraling. De banken waarborgen drie verschillende functies: er is plaats voor flora en fauna, er is een dubbel zitvlak gemonteerd en het deponeren van afval is aan het zwarte gedeelte verwerkt.

PSJ_2398

Post your thoughts