Total Engineering – alle discplines onder één dak

 

Sneller bouwproces

Door onze aanpak garanderen wij: kortere doorlooptijd, een efficiënte werkwijze, integrale afstemming tussen partijen en leveranciers en het verminderen van (bouw)fouten.

Minder faalkosten

Geenverlies van informatie zodat een goede planmatige continuïteit gegarandeerd is. De kans op faalkosten zijn in een BIM-model beduidend lager dan in een traditioneel proces.

Goede communicatie

Heldere, transparante communicatie door het werken in één centraal 3D-model, waar alle informatie is gebundeld. Eén aanspreekpunt in de organisatie waardoor alle partijen efficiënt samenwerken.

Informatie

Eén  centraal 3D-model waar alle informatie is gebundeld. Hierdoor is direct  inzichtelijk bijvoorbeeld hoeveel kozijnen of metselwerk er wordt toegepast.

Bouwkundig ervaren

Sinds ons bestaan in 1988 zetten wij ons in als onafhankelijk facilitair bouwkundig bureau. Onze rol en kwaliteiten tijdens het bouwproces zijn te vergelijken met de vanouds bekende “Bouwmeester". Onze werkzaamheden bestaan zowel uit het pro-actief begeleiden van het bouwproces als ondersteunende diensten aan o.a. architecten, beleggers, en aannemers. Dit doen wij  door middel een combinatie van Total Engineering en BIM. Dit levert u als opdrachtgever altijd het beste resultaat op.

Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij dat er binnen elk budget bouwtechnische oplossingen zijn. En dat op een manier zoals u van ons mag verwachten: innovatief, ervaren en betrokken.

01. Architect

‘Creativiteit voor de architect’ is onze merkbelofte en daar staan wij voor. U, als architect heeft inspirerende ideeen maar wilt technisch en procesmatig ondersteund worden. Wij zorgen ervoor dat uw idee of conceptueel plan bouwkundig gezien realistisch uitgewerkt wordt. Zo blijft u betrokken vanaf het begin tot en met de uitvoering.

03. Ontwikkelaar

U, als ontwikelaar, heeft mooie plannen en wilt technisch en procesmatig ondersteund worden. Daarnaast wilt u vroegtijdig weten wat uw plan kost en welke kwaliteit er geleverd wordt. Onze directievoerders zijn proactief aanwezig in het ontwerp- en uitvoeringsproces en behartigen de belangen van de opdrachtgever optimaal. 

02. Aannemer

U, als aannemer, wilt degelijke aangeleverde plannen ontvangen waardoor u nauwkeurig en snel de bouwsoms kunt bepalen voor uw bouwplan. Door het gebruik van uitrekstaten zijn hoeveelheden snel te genereren. Daarnaast heeft u tijdens het gehele proces inzicht in de ontwikkelingen door onze open communicatie en visualisaties.

04. Adviseur

U, als adviseur, wilt vroegtijdig integrale informatie waardoor u duurzaam innovatief maatwerk kunt leveren. Door de integratie van bouwkundig tekenwerk met installatietechnisch engineering zorgt ervoor dat de onderlinge relatie direct zichtbaar is. Hierdoor bent u vroegtijdig betrokken bij het ontwerpproces.