Berat loopt stage bij Bureau Bouwkunde Nederland

Berat Unal loopt sinds eind september bij ons op kantoor stage. Hij heeft zijn draai snel gevonden en werkt goed mee met ons team. Naar aanleiding van zijn stage hebben we wat vragen gesteld om te zien hoe hij zijn periode bij Bureau Bouwkunde Nederland ervaart.

Hoi Berat. Kan jij jezelf even voorstellen?
Mijn naam is Berat Unal en ben 20 jaar oud. Ik volg de opleiding middenkaderfunctionaris bouw aan de Da Vinci College te Hardinxveld-Giessendam. Dit is een bol/bbl opleiding. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie.

Waarom heb je voor Bureau Bouwkunde gekozen voor je stage?
Ik ben via een docent in contact gekomen met Bureau bouwkunde. Ik wilde na een jaar bij een bouwbedrijf te hebben gewerkt iets nieuws. Ik had altijd al de insteek om te ontwikkelen in BIM. Bureau Bouwkunde is hiervoor een fantastische plek. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat hoop je hier te leren?
Mijn ambitie is om me verder te ontwikkelen in BIM. Dat was ook een van de redenen dat ik hier ik ervaring wilde opdoen. Ik merk dat het steeds beter gaat en hoop snel op een dusdanig niveau te komen, waardoor ik een toegevoegde waarde kan zijn voor mijn collega’s.

Hoe ervaar je je stage tot nu toe?
Mijn stage tot nu toe verloopt heel goed. Ik krijg de ruimte om te ontwikkelen en tegelijkertijd de ruimte om mijn schoolopdrachten af te ronden. Ik word betrokken bij meerdere projecten, waardoor ik meerdere bouwprocessen mee maak.

Weet je al wat je wilt in de toekomst?
Nadat ik dit schooljaar ben afgestudeerd van mijn MBO opleiding, wil ik in September een AD opleiding starten. Dit is de opleiding Project management. Deze opleiding kan je op meerdere HBO instellingen  volgen. Op dit moment ben ik aan het inventariseren welke school het beste bij mij past.

Bureau Bouwkunde Nederland is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om bouwkunde studenten een volwaardige leer- en werkplek kunnen bieden. Bij Bureau Bouwkunde Nederland kunnen leerlingen dus hun leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

2019-01-25T16:38:09+00:00