David loopt stage bij Bureau Bouwkunde Nederland

/David loopt stage bij Bureau Bouwkunde Nederland

Bureau Bouwkunde Nederland is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om bouwkunde studenten een volwaardige leer- en werkplek kunnen bieden. Bij Bureau Bouwkunde Nederland kunnen leerlingen dus hun leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

David van Tienhoven loopt sinds begin september bij ons op kantoor stage. Hij heeft zich al snel aangepast en draait goed mee met ons team. Naar aanleiding van zijn stage hebben we wat vragen gesteld om te zien hoe hij zijn stage ervaart.

Hoi David. Kan jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is David van Tienhoven, ik ben 19 jaar en studeer aan het Da Vinci College.

Momenteel zit ik in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding middenkader functionaris bouw. Na het afronden van mijn studie wil ik graag….

Waarom heb je voor BBNL gekozen?

Ik loop mijn afstudeerstage bij Bureau Bouwkunde Nederland omdat ik graag werk aan leuke en complexe projecten die volledig in BIM worden uitgewerkt. Bij Bureau Bouwkunde Nederland krijg ik die kans. Aangezien ze vanaf het begin tot en met de oplevering betrokken zijn bij bouwplannen hoop ik dan naast de nodige BIM-ervaring ook mijn bouwtechnische kennis te kunnen verbreden.

Wat hoop je hier te leren?

Na deze stage hoop ik dat ik mijn bouwtechnische ervaring en nog meer ervaring met BIM opgedaan te hebben. Daarnaast is Bureau Bouwkunde Nederland bekend van grote architectonische projecten waarbij ze bekende architecten ondersteun. Ik hoop tijdens mijn tijd hier veel te leren van de aanwezige ervaring op kantoor.

Je bent inmiddels alweer 4 weken bij ons. Hoe ervaar je je stage tot nu toe?

Ik heb het erg naar mijn zin bij Bureau Bouwkunde Nederland. In de eerste weken heb ik al direct veel geleerd. Dit komt omdat ik direct bij meerdere projecten wordt betrokken. Mijn werkzaamheden dragen ook echt bij de ontwikkeling van het project en proces. Daarnaast is het werk erg divers. De ene dag ben ik bezig met werktekeningen maken voor een nieuwbouwproject en een andere dag heb ik een bouwkundige opname voor een verbouwing. Daarnaast merk ik dat ik hier ook al een goede bijdrage heb kunnen leveren. Dat maakt mijn stage nog waardevoller.

SBB erkend-leerbedrijf-SBB

2018-04-24T19:20:12+00:00