Office Assistant

Office Assistant (m/v)

Vacature on hold. De selectieprocedure is in volle gang. Reageren op deze vacature is daarom niet mogelijk.

Over Bureau Bouwkunde Nederland

Wij zijn een onafhankelijk facilitair bouwkundig bureau gevestigd in Rotterdam. Ons werk bestaat zowel uit het proactief begeleiden van het bouwproces, als het bieden van ondersteunende diensten aan architecten, aannemers en opdrachtgevers. Vol passie en enthousiasme voor ons vak, zetten wij samen met onze opdrachtgevers uitdagingen om in mooie gebouwen.

Met een team van circa 20 mensen, divers in leeftijd en achtergrond, werken wij aan veel projecten door heel Nederland. Wij werken hard, zijn ambitieus en trots op het resultaat van ons werk en het team dat dit mogelijk maakt.

Toch hebben wij een beetje hulp nodig om het reilen en zeilen binnen ons kantoor in goede banen te leidende. Het is daarom dat wij op zoek zijn naar een  Office Assistant.

Over de functie (16-24 uur)

De rol zoals wij die voor ogen hebben, is een combinatie tussen Officemanager en personal Assistant. Wij zoeken een enthousiaste en vlotte kandidaat die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en ons ontzorgt op het gebied van administratie, algemene zaken en communicatie richting klanten. Onze ideale kandidaat is iemand die het overzicht kan bewaren en op pragmatische en proactieve wijze ons helpt het bureau te runnen. Iemand die nieuwe ideeën bespreekbaar durft te maken en een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van ons bureau.

Dit valt onder jouw verantwoordelijkheid:

  • Managementondersteuning
  • Agendabeheer
  • Behandeling van inkomende telefoongesprekken
  • Ontvangst van relaties en opdrachtgevers
  • Klantbesprekingen bijwonen en rapportages verzorgen
  • Voorraadbeheer en inkoop van alles wat wij nodig hebben, van kantoorartikelen tot de koffie

Bij deze functie horen ook taken op het gebied van PR, communicatie en social media. Wij verwachten dat je hier kennis van en/of affiniteit mee hebt. Verder krijg je alle ruimte om de functie naar je hand te zetten en jezelf onmisbaar te maken voor ons.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een echte regelneef, iemand die een lading energie meebrengt, een ‘getting things done’ mentaliteit heeft en gastvrijheid hoog heeft staan. Jij bent voor ons de ‘spin in het web’ die het bureau runt. Jij bent een organisator, iemand die werk ziet liggen en van aanpakken weet. Wij kunnen blind op je vertrouwen want je kijkt vooruit en attendeert ons op zaken die niet goed gaan. Als Office Assistant ben je het eerste aanspreekpunt in de organisatie. Jij hebt een representatief voorkomen en een commerciële- en dienstverlenende instelling. Bovenal ben je een prettig persoon die onze klanten en relaties vriendelijk te woord staat en een positieve bijdrage levert aan de ‘supergoede’ sfeer binnen ons kantoor.

Je hebt een opleiding op MBO+ of HBO niveau en je beheerst de Nederlandse taal op native niveau. Je communicatieve vaardigheden zowel in woord als in geschrift, zijn uitstekend te noemen. Jij hebt ervaring als Personal Assistant en/of Office Manager of je kunt ons ervan overtuigen over de benodigde skills te beschikken.

Contact

Woon je in de omgeving van Rotterdam, word je enthousiast van deze rol en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een motivatie toe. Binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar HR@bureaubouwkunde.nl. Voor meer informatie zie onze website of bel 06-22428398.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Groenendaal 25B
3011 SK ROTTERDAM

+31 (0)10 417 77 14

HR@bureaubouwkunde.nl

Acquisitie op deze oproep wordt niet op prijs gesteld.

2018-12-17T13:10:20+00:00