Bouwkundig Projectleider met BIM kennis

Bouwkundig Projectleider met BIM kennis

Is het begeleiden van het bouwproces wat je het liefste doet? En wil je dat van begin tot einde doen? Beheers je daarnaast 3D Revit (BIM)?

Dan moet jij de Bouwkundig Projectleider met BIM kennis (m/v) zijn die wij zoeken.

Over de functie (fulltime)

Als projectleider word je bij diverse projecten ingezet om actief ondersteuning te bieden in alle fasen van een project. Dat betekent onder andere:

  • 3D planuitwerking van schetsontwerp tot werktekeningen
  • Prijs- en contractvorming
  • Projectbegeleiding gedurende uitvoering
  • Bestekvorming is een pré

In deze functie staan zowel het proactief begeleiden als het uitwerken voor opdrachtgevers (zoals architecten en aannemers) centraal.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, die zich thuis voelen in een dynamische omgeving en voor wie het begeleiden van het bouwproces een passie vormt. Je hebt technische kennis van het hedendaagse bouwen en liefde voor architectuur. Jij bent een gedreven planner met een flexibele en onafhankelijke werkhouding die ook goed kan samenwerken en partijen weet te verbinden. Een nuchter persoon met een ‘getting things done’ mentaliteit die uitdagingen van opdrachtgevers weet om te zetten in mooie resultaten.

Je hebt een opleiding bouwkunde (HBO/WO) gevolgd en basiskennis en beheersing van 3D Revit  (BIM).

Over Bureau Bouwkunde

Onder onze merkbelofte ‘Verstand van bouwen’ zetten wij ons al meer dan 30 jaar in als onafhankelijk bouwkundig bureau. Ons specialisme is het vertalen van ideeën/concepten naar bouwplannen die bouwtechnisch en financieel haalbaar zijn.

Wij werken hard, zijn ambitieus en trots op het resultaat van ons werk en ons team dat dit mogelijk maakt. Met veel mooie projecten in portefeuille, zoeken wij een enthousiaste collega die mee wil werken aan het succes en verdere groei van ons bureau.

Waar jij op kan rekenen

Jij gaat deel uitmaken van een hecht en betrokken team waar geen hiërarchie heerst en waar je de zelfstandigheid en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard krijg je te maken met geweldige projecten.

Wij vallen onder de CAO van architecten.

Contact

Woon je in de omgeving van Rotterdam, word je enthousiast van deze rol en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan direct via onderstaand formulier of stuur ons een email naar hr@bureaubouwkunde.nl en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 3 werkdagen krijg je een reactie van ons. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Groenendaal 25B
3011 SK ROTTERDAM

+31 (0)10 417 77 14

HR@bureaubouwkunde.nl

Acquisitie op deze oproep wordt niet op prijs gesteld.

2019-04-11T15:29:47+00:00