Rijksvastgoedbedrijf zet in op duurzaam

Op het voormalig vliegkamp Valkenburg wordt het eerste gebouw duurzaam getransformeerd. Gebouw 326 krijgt een make-over. Het typische industriële karakter blijft, maar krijgt een upgrade van een garagecluster naar comfortabele studio’s voor kleinschalige maak-werkplekken. Wij begeleiden en ondersteunen het project bouwtechnisch, aannemer Koers is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Bureau Bouwkunde begeleid en ondersteunt het project bouwtechnisch. Superuse Studios ontwerpt en bouwt met gebruikte materialen in samenwerking met een bijzonder team van bedrijven. Gebruikte kozijnen die de firma Beelen Sloopwerken BV heeft gedemonteerd voor hergebruik worden ingezet om de zuidgevel een open karakter te geven. De oude roldeuren worden gebruikt om de gevel te isoleren. Het dak wordt onderhanden genomen door De Dakdokters BV en voorzien van begroeïng en zonnepanelen.

Benieuwd naar het eindresultaat? April 2019 is de transformatie compleet!

2019-04-04T15:39:07+00:00