Stageplaatsen HBO en MBO Bouwkunde beschikbaar

Stage HBO en/of MBO-Bouwkunde

Wij stellen twee keer per jaar plaatsen beschikbaar voor studenten die kennis/ervaring van/met Revit hebben en zelfstandig kunnen werken. De plaatsen zijn beschikbaar voor studenten die een opleiding volgen op MBO 4 niveau en voor studenten die HBO Bouwkunde volgen. Je moet wel snel zijn want onze stageplekken zijn in trek en meestal maanden van tevoren ingevuld.

Heel wat studenten hebben stage bij ons gelopen en allen zijn ze erg enthousiast over de brede mogelijkheden om te leren en de gezelligheid binnen het team. Om bij ons stage te kunnen lopen, moet je interesse hebben in BIM en je moet de ambitie hebben een Revit-topper te worden. Bij ons leer je wat het betekent om als projectleider leiding te geven aan een project van A tot Z.

Onze stagiaires hebben onder anderen gewerkt aan: renovaties, nieuwbouw, appartementencomplexen, museum, sporthal, om maar wat voorbeelden te noemen. Bij ons krijg je alle ruimte om te leren en aan je schoolopdrachten te werken. Alle taken die je van school meekrijgt, kun je bij ons uitwerken. Al dat werken combineer je bij ons met af een toe een partijtje kantoor golf en op vrijdag halen wij de lekkerste broodjes en drinken wij samen een biertje om het weekend in te luiden. De ideale stageplek dus en dat bij een bureau van naam!!

Wil je bij ons stage lopen? Reageer dan direct via onderstaand formulier of stuur ons een email naar hr@bureaubouwkunde.nl en voeg jouw motivatie, portfolio (indien relevant) en CV toe. Wij zullen spoedig contact met jou opnemen. Je kan ook eerst bellen om te informeren naar de beschikbaarheid.

Groenendaal 25B
3011 SK ROTTERDAM

+31 (0)10 417 77 14

HR@bureaubouwkunde.nl

Acquisitie op deze oproep wordt niet op prijs gesteld.

2019-04-11T15:42:58+00:00