Wij zijn uw betrokken bouwmeester

Sinds ons bestaan in 1988 zetten wij ons in als onafhankelijk facilitair bouwkundig bureau. Onze rol en kwaliteiten tijdens het bouwproces zijn te vergelijken met de vanouds bekende “Bouwmeester". Onze werkzaamheden bestaan zowel uit het pro-actief begeleiden van het bouwproces als ondersteunende diensten aan architecten, aannemers en opdrachtgevers. Dit doen wij  door middel een combinatie van Total Engineering en BIM. Dit levert u als opdrachtgever altijd het beste resultaat op.

Met onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij dat er binnen elk budget bouwtechnische oplossingen zijn. Vol passie en enthousiasme zetten wij samen met onze opdrachtgevers uitdagingen om in mooie resultaten.

En dat op een manier zoals u van ons mag verwachten: innovatief, ervaren en betrokken.

Innovatief, ervaren & betrokken.

Onze gezamenlijke toegevoegde waarde in het bouwproces word gekenmerkt door een efficiente samenwerking, oplossingsgericht, gedrevenheid, en grensverleggende innovaties. Sinds de beginjaren hebben we steevast hetzelfde doel: het garanderen van een betere begeleiding en beheersing van het ontwerp- en bouwproces.

De specialiteit van Bureau Bouwkunde Nederland is om ideeën, concepten en bouwplannen te vertalen in een bouwtechnisch en financieel haalbaar plan. Voor opdrachtgevers zijn wij voor huisvestingsvraagstukken de partner vanaf het haalbaarheidsonderzoek tot en met de oplevering. In de afgelopen jaren hebben wij in samenwerking met bekende Nederlandse en buitenlandse architecten veel spraakmakende projecten gerealiseerd.


Aanspreekpunten binnen de organisatie

Peter Houtman
Directeur
Berry van den Broek
Projectmanager / BIM-manager
Nils van der Waal
Architect & projectleider
Raymond Vink
Fire Safety Engineer, projectmanager en BREAAM expert
Rob Reitsma
Projectleider
Martine Lagerwaard
HR-manager

Onze klanten

Sinds onze oprichting in 1988 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten en projecten. Bureau Bouwkunde Nederland is trots op de samenwerking met haar klanten. Hiernaast ziet u wat onze klanten van onze dienstverlening vinden.

Hieronder vindt u een selectie uit onze klantenkring.

Service en betrokkenheid
85%
BIM-expertise
90%
Kennis
89%
Werkzaamheden
87%
Zou u ons aanraden bij derden?
94%