Klaar voor de volgende stap? Wij ook! We willen hem samen met jou zetten!

Waar word jij blij van in je werk? Ga jij voor uitdaging, ontwikkeling en mooie afwisselende projecten? Bij een bedrijf waar privé/werk balans geen loze kreet is en een visie op future-proof bouwen vanzelfsprekend? Bureau Bouwkunde groeit hard en gaat graag met jou het gesprek aan. We willen weten wat jij zoekt en wat je nodig hebt. Natuurlijk vertellen we jou wat we je kunnen bieden.

#WERKENBIJBB

ONDERSCHEIDEND BUREAU BOUWKUNDE

We onderzoeken graag samen met jou waarom een keuze voor Bureau Bouwkunde voor jou een goede stap is. Ieders persoonlijke motivatie en ambitie is tenslotte weer anders. Minimaal kun je rekenen op een aantal onderscheidende uitgangspunten:

Mooie arbeidsvoorwaarden, werk en privé in balans

Mooie arbeidsvoorwaarden, werk en privé in balans

Een goede, passende beloning past bij een baan waarin veel wordt gevraagd qua kennis, kunde en inzet. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat voldoende privé tijd voorwaarde is voor goed functioneren.

Ontwikkel jezelf, bouw aan je kennis

Ontwikkel jezelf, bouw aan je kennis

Bureau Bouwkunde loopt voor te troepen uit waar het gaat om vooruitstrevende dienstverlening en vakkennis. Dat willen we graag zo houden! Ieders (persoonlijke) ontwikkeling ligt vast in een opleidingsplan.

Word onderdeel van een topteam met weinig hiërarchie

Word onderdeel van een topteam met weinig hiërarchie

In onze kennisorganisatie wordt goed geluisterd naar ieders inbreng. De manier waarop wij zijn georganiseerd borgt een stimulerende en coachende werkomgeving; als team komen we op deze manier steeds verder!

Draag bij aan onderscheidende en diverse projecten

Draag bij aan onderscheidende en diverse projecten

We zijn trots op de reikwijdte en diversiteit van ons portfolio. De variatie in wat wij mogen doen voor onze opdrachtgevers, zowel in planuitwerking als advies, is groter dan hier in dit tekstveld past; we laten het je graag zien!

Onze vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Staat jouw baan er niet bij, maar ben je een gepassioneerde professional met raakvlakken met wat wij doen? We nodigen je van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Duurzaamheid

Als organisatie in het hart van de bouwsector voelen wij onze verantwoordelijkheid waar het gaat om klimaat, circulariteit en duurzaamheid.

Niet alleen beperken wij onze eigen CO2 footprint maar ook gaan wij steeds opnieuw het gesprek aan met alle partijen die wij tegenkomen in ons werk. Wij ontwikkelen binnen de adviesgroep onze duurzame dienstverlening steeds verder. De BIMmers vormen een denktank rondom de vraag hoe BIM kan bijdragen aan verduurzaming.

Bureau Bouwkunde is tevens trotse partner van de Dutch Green Building Council. Nieuwsgierig? We vertellen er graag meer over.

Stage bij Bureau Bouwkunde

Bureau Bouwkunde is een erkend leerbedrijf. Binnen ons team is geregeld plaats voor MBO-stagiairs die meer willen weten van het modelleursvak en het bouwkundig detailleren. Maak hier vast kennis met Liam van Maaren, die bij Bureau Bouwkunde stage loopt als BIM modelleur. Of neem contact op!

Ook HBO-ers met een bouwkundige achtergrond die gaan afstuderen worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen. We zijn benieuwd naar jouw vraagstelling waar je in een afstudeeronderzoek bij ons een antwoord op hoopt te vinden.

Stagiairs kunnen bij Bureau Bouwkunde rekenen op een vaste begeleider en een passende stagevergoeding.

Maak vast kennis met je collega's!

    Hey, mijn naam is,ik zou graag vrijblijvend op de koffie komen en kennismaken met het team van Bureau Bouwkunde.Ik ben bereikbaar via

    Bekijk alvast een paar van onze projecten