Even voorstellen: Bas Prins

Even voorstellen: Bas Prins

2 september 2022

Bas begon zijn Bureau Bouwkunde avontuur als stagiair, waarna hij vast in dienst is getreden. Al tijdens zijn stage heeft hij intensief meegewerkt aan onze projecten, op het gebied van BIM maar ook calculaties en planningen. Momenteel werkt hij vooral met BIM om zich daarin verder te ontwikkelen. Zo werkte hij bijvoorbeeld mee aan de uitbreiding van een datacentrum van North C. Hiervoor moest gedetailleerd worden: dit vindt Bas het allerleukste aan zijn werk als BIM modelleur. Binnenkort gaat hij in een combinatie werken/leren van start met de HBO opleiding Ingegraal Bouwmanagement aan de Hogeschool Rotterdam.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wil je eerst nog wat meer weten, stuur Bas dan vooral een mail.