Nieuwe collega: Angelika Zajac

Nieuwe collega: Angelika Zajac

6 oktober 2022

In september is Angelika Zajac begonnen bij Bureau Bouwkunde als BIM-modelleur. Daarnaast volgt ze de opleiding bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. We stelden Angelika een paar vragen:

Wat vind je leuk aan bouwkunde?

Bouwkunde is heel erg breed en daardoor kan je jezelf in meerdere richtingen ontwikkelen en specialiseren. We werken bij Bureau Bouwkunde aan veel verschillende projecten, dus ik leer hier veel kanten van het vak.

Waarom modelleren?

Ik heb het altijd al leuk gevonden om voorwerpen of gebouwen te tekenen, en daarom heb ik voor de studie Bouwkunde gekozen. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd wat Revit is, en sindsdien vind ik het super leuk om te modelleren. Mijn stages en werkervaring hebben mij overtuigd dat ik dit wil blijven doen in de toekomst.

Hoe zie je je toekomst bij Bureau Bouwkunde?

Ik hoop dat ik bij Bureau Bouwkunde in de komende jaren mezelf kan ontwikkelen in BIM modelleren, en dat ik in de toekomst zelfstandig aan een project kan werken. Daarnaast lijkt het me gaaf om meer te leren over Dynamo en Families in Revit, maar ook over Bouwbesluittoetsing, brandveiligheid en duurzaamheid.

Hoe ervaar je het team?

Sinds dag één ben ik door het team enthousiast en positief ontvangen, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik heb vanaf begin gemerkt dat het een echt team is dat goed met elkaar samenwerkt. Als je ergens niet uit komt, staat er altijd wel iemand voor je klaar.

Wil jij ook werken in zo’n leuk team? Bekijk onze vacatures, of neem contact met ons op. Stel een vraag direct aan Angelika via LinkedIn.