Ondersteuning gebouwenbeheer Erasmus Universiteit Rotterdam

Ondersteuning gebouwenbeheer Erasmus Universiteit Rotterdam

1 februari 2024

Bureau Bouwkunde ondersteunt gebouweigenaren bij het technisch bouwkundig gebouwenbeheer. Bijvoorbeeld waar het gaat om woon- en zorgcomplexen, scholen, kantoren of bedrijfsgebouwen. Eén van deze opdrachtgevers is de Erasmus Universiteit Rotterdam. De Erasmus Universiteit omvat meerdere gebouwen verdeeld over vier locaties, waarvan drie in Rotterdam en één in Den Haag.

Beheer & Advies

In goede samenwerking met de afdeling Real Estate & Facilities geven wij breed bouwkundig advies en verzorgen wij het opstellen van bouwkostenramingen en STABU bestekken e.d. Dit hebben wij recent onder meer gedaan voor werkzaamheden aan de bibliotheek en het Hatta building op campus Woudestein.

Eerder waren wij betrokken bij het project Keerwand Erasmus Building; de sloop en nieuwbouw van de keerwand van het Rijksmonument Erasmus Building op Woudestein. We hebben hiervoor het Definitief Ontwerp bouwtechnisch verder uitgewerkt tot Technisch Ontwerp-Bestek voor de prijs- en contractvorming. Tevens hebben wij de aanbestedingsprocedure begeleid en de Directievoering ondersteund. Ook verder in het verleden kunnen wij terugkijken op succesvolle projecten voor de EUR in het kader van beheer en onderhoud.

 

Lees hier meer over projecten die wij eerder voor de EUR hebben uitgevoerd

          

Het borgen van de technische kwaliteit van gebouwen is bij ons in goede handen. Wij kunnen breed adviseren en meedenken, en al in een vroeg stadium inzicht geven in de bouwkosten. Richting de uitvoeringsfase begeleiden of verzorgen wij de selectie en prijs- en contractvorming namens onze opdrachtgevers. In de uitvoeringsfase kunnen wij directievoering en toezicht op ons nemen, zodat het proces tot oplevering op een goed gemanagede en gecontroleerde manier plaatsvindt.

 

Bekijk hier meer van onze projecten.

 

Deskundig van ontwerp tot uitvoering

Wij vertalen uw wensen naar een dienstenpakket op maat met het kwaliteitsniveau waar Bureau Bouwkunde voor staat. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning.

 

Raymond Vink