Brandveiligheidsadvies Glowgolf Capelle

28 oktober 2014

Eind vorig jaar hebben we in opdracht van Glowgolf één van deze gebouwen aan de Rhijnspoor te Capelle aan de IJssel mogen adviseren in brandveiligheid. De kantoorgebouwen -18 op een rij- hebben wij eind jaren ’00 in totaliteit uitgetekend. Extra leuk dus om daar herhaaldelijk onderdeel van te mogen zijn. Glowgolf gaat tevens op zeer korte termijn een volgend filiaal openen, waarbij wij ook het gehele binnengelegen golfparcourt voorzien van brandveilige adviezen inclusief vluchtplan en uitgeschreven handleiding. Dit zijn extra leuke opdrachten, omdat het parcours zelf vooral uit ‘glow in de dark’-materialen bestaat. Een zeer mooie uitdaging om de veiligheid van de bezoekers te garanderen! Kijk op de site van Glowgolf voor een zeer energieke sfeerimpressie.