Eindoplevering Damen Shiprepair Fase 1

17 november 2014

Inmiddels is de verbouwing aan de Admiraal de Ruyterstraat in Schiedam van Damen Shiprepair in een vergevorderd stadium. Zo’n 20 dagen geleden werd de eerste fase opgeleverd en morgen is het dan eindelijk zo ver; de eindoplevering staat op de planning! Hier ziet u nog enkele tussentijdse foto’s, zodat u al een goed realistisch beeld krijgt bij de werkzaamheden. Wederom hebben wij een project mogen doen met aannemer Koninklijke van Waning, tevens verantwoordelijk voor de foto’s. Het was alweer een heel fijne samenwerking.

dsr_fas1
Op bovenstaande foto ziet u rechts de visual, gerenderd door architect Droogburo, en links de werkelijke situatie. De ronde objecten aan het plafond hebben zowel een decoratieve, akoestische en esthetische functie. Wij zijn in ieder geval fan! Nu op naar Fase 2. Hierbij worden er op de begaande grond en op de eerste verdieping kantoorvleugels gerenoveerd. De prognose is om deze hernieuwde kantoorvleugels begin volgend jaar op te leveren. paard4