Bedrijvenmarkt BAU 18 maart door Stylos

1 maart 2015

Aan de faculteit Architecture and the Build Environment (TU Delft) is een nieuw evenement in het leven geroepen om kruisbestuiving tussen de studenten (Young professionals) en de zakelijke markt te stimuleren. Het evenement, BAU (Business and University) georganiseerd door Stylos, zal plaatsvinden op woensdag 18 maart 2015. Deze dag kan een eerste sprong naar de carrière zijn, omdat op een laagdrempelige manier verschillende deelnemers en bezoekers in een open sfeer elkaar ontmoeten.

Naast vertegenwoordiging van veelal interessante bedrijven kan er ook worden deelgenomen aan lezingen, workshops en zelfs speeddates! Geïnitieerd en georganiseerd door D.B.S.G. Stylos; het Delftsch Bouwkundig Studenten Gezelschap Stylos welke de onafhankelijke studievereniging van Technische Universiteit Bouwkunde is. Er is zo’n 200m2 beschikbaar voor bedrijven en daar zijn wij onderdeel van! We zien u graag verschijnen in de Oranje Zaal in de faculteit van Bouwkunde en kijken uit naar een vruchtbare dag. Wij van bureau bouwkunde denken graag mee over een volgende stageplaats/leerwerkplek of kansen in loopbaan en hopen dan ook van harte dat we ons netwerk die dag mooi kunnen vergroten.