Advies rijksmonument Heerengracht Den Haag

5 november 2015

Zojuist hebben wij een rapportage uitgebracht voor een nieuw project in Den Haag. Het betreft een prachtig rijksmonument aan de Heerengracht, dat een kantoorfunctie heeft en wordt verbouwd zodat een nieuwe gebruiker het in gebruik kan gaan nemen. Het pand, noordelijk gelegen aan de Zurichtoren (ook wel de Citruspers genoemd) wordt gekenmerkt door zijn vele karakteristieke raampartijen en horizontale architectuur. Onze bijdrage hieraan is het adviseren van onze deskundigheid in brandveiligheid. Onze expertise wordt steeds vaker ingezet omtrent vraagstukken ten behoeve van de brandveiligheid. Vluchtroutes, het toepassen van brandvertragende materialen en andere voorkomende hulpmiddelen zijn onderdeel van onze adviezen. Wij adviseren deze dienst graag en met veel plezier, omdat hierdoor de wereld steeds een stuk veiliger kan worden. Wederom in samenwerking met Marc Vossen van VMarchitectuur.


plattegrond