Bureau Bouwkunde Nederland lid van Vastgoedsociëteit Rotterdam-Rijnmond (VSRR)

Bureau Bouwkunde Nederland lid van Vastgoedsociëteit Rotterdam-Rijnmond (VSRR)

30 oktober 2017

Onlangs is Bureau Bouwkunde Nederland lid geworden van de Vastgoedsociëteit Rotterdam-Rijnmond (VSRR). De VSRR is een netwerkgroep met ruim 200 zeer diverse Rotterdamse vastgoedprofessionals zoals architectenbureaus, bouwbedrijven, makelaars, vastgoedontwikkelaars, bouwadviseurs, advocaten en juristen.

De leden van de VSRR hebben een passie voor vastgoed en hart voor de stad Rotterdam. Ze ontmoeten elkaar tijdens de maandelijkse bijeenkomsten voor advies, inspiratie en samenwerking. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de gemeente Rotterdam. De Vastgoedsociëteit Rotterdam-Rijnmond (VSRR) heeft als doel het stimuleren en faciliteren van contacten, samenwerking en kennisuitwisseling in de regionale vastgoedbranche.

Onze collega’s zullen van nu af aan aansluiten bij de maandelijkse bijeenkomsten. Bij onze eerste bijeenkomst kregen we rondleiding bij de Maastunnel die momenteel wordt verbouwd.