Hoogste punt van ‘Het Paradijshof’ Crooswijk bereikt!

Hoogste punt van ‘Het Paradijshof’ Crooswijk bereikt!

10 november 2017

De nieuwbouw van 44 woningen van  ‘Het Paradijshof’ in Crooswijk Rotterdam is inmiddels al een paar maanden in volle gang.

Afgelopen donderdag 9 november heeft de bouw zelfs zijn hoogste punt bereikt. De feestelijke middag werd gevierd met alle bouwpartners en de bouwplaatsmedewerkers. Onze collega’s van Bureau Bouwkunde Nederland namen afgelopen donderdag een kijkje op de bouwplaats om de vorderingen te zien. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

 

Het team van Bureau Bouwkunde Nederland heeft het DO ontwerp van WinHov en HP Architecten technisch uitgewerkt tot aan de uitvoering. Dit project hebben we in 3D technisch uitgedetailleerd met onze BIM-software.

De woningen worden ontwikkeld door Woonstad Rotterdam en alle woningen zijn inmiddels verkocht. Bent u toch nieuwsgierig naar het project? Neem dan een kijkje op www.hetparadijshof.nl of op onze projectenpagina bij ‘Het paradijshof’ Crooswijk.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Berry van den Broek of Nils van der Waal via telefoonnummer 010- 417 77 14 of stuur een e-mail naar: info@bureaubouwkunde.nl