Bouw uitvoeringskantoor Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen gestart

Bouw uitvoeringskantoor Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen gestart

15 september 2018

De bouw van het nieuwe uitvoeringskantoor van Staatsbosbeheer in Lelystad is na de bouwvakantie van start gegaan. Het nieuwe kantoor zal dienst doen als kantoor, onderzoekslab en werkschuur. Het ontwerp en technische uitwerking is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Van Veen Architecten BV. en Bureau Bouwkunde Nederland.

De prefab betonpalen en de EPS-funderingsbekisting zijn inmiddels aangebracht. Deze week wordt de fundering gestort. Snel zal de begane grondvloer (ribcassettevloer) volgen. Tevens zullen alle bouwkundige sparingen, aansluitingen en mantelbuizen voor de toekomstige elektrische laadpalen worden aangebracht.

Bureau Bouwkunde Nederland is verantwoordelijk voor onder andere de technische uitwerking in nauwe samenwerking met het team van Van Veen Architecten, het kostenmanagement, het bestek, de installatietechniek, de projectleiding en de directievoering.

Ben je nieuwsgierig en wil je de vorderingen van dit project volgen? Kijk af en toe op onze website voor een update.