HBO of MBO student Bouwkunde? Kom in september stage lopen bij Bureau Bouwkunde Nederland!

HBO of MBO student Bouwkunde? Kom in september stage lopen bij Bureau Bouwkunde Nederland!

26 maart 2019

We zijn de stille, maar ijzersterke kracht achter tal van spraakmakende bouwprojecten.

Je kent ons misschien van het Eye Filmmuseum in Amsterdam, het nieuwe Luxor Theater, de Hoge Heren (naast de Erasmubrug), het World Port Centre (naast Hotel New York) en het nog te bouwen Havenkwartier op Katendrecht, om maar een paar te noemen.

Elk jaar bieden wij een beperkt aantal stageplaatsen voor studenten bouwkunde die interesse hebben in BIM en al enige kennis/ervaring van/met Revit hebben. Bij ons leer je wat het betekent om als projectleider leiding te geven aan een project van A tot Z.

Bureau Bouwkunde Nederland is een facilitair bouwkundig bureau die zowel architecten, aannemers als projectontwikkelaars bedient en het hele bouwproces als echte “Bouwmeester” begeleidt. Wij werken het prille idee van de architect uit en maken het realiseerbaar met de juiste technieken. Daarbij lopen wij behoorlijk voorop met de 3D en 4D engineering binnen de ontwerpwereld.

Wij zetten ons graag in voor het behoud en ontwikkeling van kennis en vakmanschap. Daarom zorgen wij, als erkend leerbedrijf, voor een optimale begeleiding van studenten. Naast MBO stages, bieden wij ook interessante stages voor HBO Bouwkunde studenten (ook duale studenten kunnen bij ons aankloppen). Je moet wel snel zijn want onze stageplekken zijn in trek en meestal maanden van tevoren ingevuld.

Heel wat studenten hebben stage bij ons gelopen en allen zijn ze erg enthousiast over de brede mogelijkheden om te leren en de gezelligheid binnen het team. Wil je zeker zijn van een leuke en leerzame stageplek vanaf september en vind je het leuk om bij een echt Rotterdams no-nonsense bureau te werken? Reageer dan direct!

Stuur een email naar hr@bureaubouwkunde.nl en voeg jouw motivatie, portfolio (indien relevant) en CV toe. Wij zullen spoedig contact met jou opnemen. Je kunt ook eerst bellen om te informeren naar de beschikbaarheid.