Renovatie winkelcentrum De Scholver in Capelle aan den IJssel

Renovatie winkelcentrum De Scholver in Capelle aan den IJssel

12 september 2019

Renovatie winkelcentrum De Scholver in Capelle aan den IJssel

Opdrachtgever: Kingfisher Real Estate BV / Nieuw Holland Projectontwikkeling BV
Architect: TconcepT
Aannemer: Koers

 

Bijdrage Bureau Bouwkunde Nederland:

het ontwerp vanaf DO uitgewerkt naar Uitvoeringsfase.

 
Winkelcentrum De Scholver in Capelle aan den IJssel krijgt een grondige update. De entree aan het Stationsplein krijgt een nieuwe trap en lift. Naast de nieuwe entree komen er winkels op de begane grond. Hiermee krijgt het Stationsplein een aantrekkelijke uitstraling.

Niet alleen het exterieur maar ook het interieur krijgt een opknapbeurt. Er komen nieuwe puien en er wordt schilderwerk verricht. Als laatste wordt de entree aan het Pier Panderplein aangepast. De verbouwing is naar verwachting eind 2019 gereed zodat er met de feestdagen in een volledig vernieuwde Picassopassage gewinkeld kan worden. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.