Uitbreiding van het team; we zijn blij met de versterking!

Uitbreiding van het team; we zijn blij met de versterking!

2 april 2021

Ons team breidt uit! Met de start van David Passchier en Ronald Onderwater zijn wij verzekerd van een indrukwekkend aantal extra jaren bouwkundige ervaring binnen onze organisatie.

Ronald (links op de foto): “Ik ben heel blij met het warme onthaal dat ons nieuwkomers ten deel viel. De komende tijd wil ik me vooral volop inzetten op uitbreiding van mijn Revit kennis en kunde. Op gebied van bouwkundig detailleren en modelleren. Voor mij geeft dit een extra dimensie aan mijn werk als bouwkundige. Ik voel me erg op mijn plek binnen Bureau Bouwkunde. Ik zie het voor de toekomst heel positief in!”

David (rechts): “Vanaf mijn eerste contact had ik al een goede klik met de leiding van Bureau Bouwkunde. Wat mij van het team aanspreekt is de platte organisatie waarin men met korte lijnen elkaar transparant ondersteunt en enthousiast kennis uitwisselt. Verder de diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van de planuitwerking van het bouwproces waarin ik kan participeren. Niet alleen het modelleren als technisch ontwerper maar ook het ontwikkelen, koppelen en regenereren van diverse bouwbesluitdocumenten, begrotingen en specificaties hebben mijn interesse. Nadat ik was aangenomen ervaarde ik een warm welkom van mijn nieuwe collega’s en wil ik graag een steentje bijdragen aan waar Bureau Bouwkunde voor staat.”

Sandra Hoeyenbos richt zich primair op de optimalisering van communicatiezaken en het kwaliteitssysteem. Sandra: “Ik ervaar Bureau Bouwkunde als een heel dynamische club! Iedereen heeft het heel druk maar er is altijd wel tijd om ervaringen uit te wisselen, mee te denken of te ondersteunen. De projecten zijn heel divers. Dat geldt ook voor de mensen, qua persoonlijkheid en achtergrond. -hoewel ik persoonlijk een extra vrouw in het team wel een mooie toevoeging zou vinden. Wat me verder opvalt is de gedrevenheid; men ‘gaat’ er echt voor. Dit sluit aan bij het ambitieniveau van de organisatie als geheel; de lat ligt zonder meer hoog. Het is heel motiverend om hier onderdeel van te kunnen zijn!”