Verbouwing en brandveiligheid Boules Bites Bar

Verbouwing en brandveiligheid Boules Bites Bar

18 juni 2021

In een deel van het voormalig Sportsworld pand in Rotterdam Zuid is na een grondige verbouwing de Boules Bites Bar gerealiseerd. Bureau Bouwkunde heeft mogen bijdragen aan dit project door onder meer het ontwerpen van de gevel aan de Puck van Heelstraat, met grote glaspuien met deuren.
Verder vervaardigden wij de bouwkundige tekeningen die nodig waren voor de verbouwing en hebben wij de aanvraag omgevingsvergunning en de bestemmingsplanwijziging verzorgd. Tijdens de uitvoering begeleidden wij de aannemers, alsmede het traject voor de aanvraag exploitatie- horeca- en terrasvergunning. Op het gebied van brandveiligheid heeft Bureau Bouwkunde het brandveiligheidsplan en de vluchtroutes geëngineerd. Vanwege de horecafunctie van het gebouw hebben wij tevens zorggedragen voor de gebruiksmelding.
Het plan voor de verbouwing is een idee van ondernemer Peter van Leeuwen. Interieur architect Bullseye Interior heeft de aankleding en inrichting verzorgd.

De Boules Bites Bar heeft inmiddels de deuren geopend, voor iedereen die van jeu de boules houdt. Maar ook voor iedereen die gewoon een avondje gezellig uit eten wil.

Meer weten de diensten van Bureau Bouwkunde? Lees hier verder!