Update: teamuitbreiding!

Update: teamuitbreiding!

14 september 2021

Het team van Bureau Bouwkunde is versterkt door de komst van Brian Woerdenbach, sinds 1 september jl van start als BIM modelleur. Hoog tijd voor een korte kennismaking!

Brian is geboren en getogen Rotterdammer en woont letterlijk om de hoek. Brian: ”Binnen 5 minuten fietsen sta ik op kantoor. Heerlijk! Om nog maar te zwijgen over de beperking van m’n CO2 footprint.”
De eerste week is al goed bevallen,  vertelt hij. “Ik trof hier een echt team! Gemakkelijk aan te spreken, openhartige collega’s die een divers geheel vormen qua kennis, specialisaties, leeftijd en achtergrond. Mijn eerste anderhalve week zijn voorbij gevlogen.”

Brian heeft veel familieleden die werkzaam zijn in de bouw. Vandaar dat hij vanaf de middelbare school is meegestuurd om “te opperen en te klussen” bij een aannemer. De creatiespirit heeft hem daar al vroeg gegrepen;  onderdeel zijn van het bouwproces met alle verschillende uitdagingen en aspecten geeft hem veel voldoening.

Brian heeft inmiddels een brede werkervaring opgebouwd.  Al modellerend heeft hij kennis gemaakt met diverse tekenprogramma’s en systemen, manage- en visualisatiesoftware. “Ik hoop hier mijn BIM-steentje bij te kunnen dragen aan gave projecten in de utiliteit en woningbouw.”

Wij zijn heel blij met de nieuwe uitbreiding en de enthousiaste bijdrage die Brian levert aan ons team.

Ook bij ons aan de slag? Bekijk hier onze vacatures!