Update: teamuitbreiding!

Update: teamuitbreiding!

14 september 2021

Het team van Bureau Bouwkunde wordt sinds 1 september versterkt door de komst van BIM-modelleur Brian Woerdenbach. Hoog tijd voor een korte kennismaking!

Brian is een geboren en getogen Rotterdammer en woont letterlijk om de hoek. Brian: ”Binnen 5 minuten fietsen sta ik op kantoor. Heerlijk! Om nog maar te zwijgen over de beperking van m’n CO2-footprint.”
De eerste week is al goed bevallen,  vertelt hij. “Ik trof hier een echt team! Gemakkelijk aan te spreken, openhartige collega’s die een divers geheel vormen qua kennis, specialisaties, leeftijd en achtergrond. Mijn eerste anderhalve week zijn voorbij gevlogen.”

Brian heeft veel familieleden die werkzaam zijn in de bouw. Vandaar dat hij vanaf de middelbare school is meegestuurd om “te opperen en te klussen” bij een aannemer. De creatiespirit heeft hem daar al vroeg gegrepen. Het geeft hem veel voldoening onderdeel zijn van het bouwproces met alle verschillende aspecten en uitdagingen.

Brian heeft inmiddels een brede werkervaring opgebouwd.  Al modellerend heeft hij kennis gemaakt met diverse tekenprogramma’s,  visualisatiesoftware en DMS-systemen. “Ik hoop hier mijn BIM-steentje bij te kunnen dragen aan gave projecten in de utiliteit en woningbouw.”

Wij zijn heel blij met de nieuwe uitbreiding en de enthousiaste bijdrage die Brian levert aan ons team.

Ook bij ons aan de slag? Bekijk hier onze vacatures!