Bouwkostenraming paviljoen Kooren

Bouwkostenraming paviljoen Kooren

27 oktober 2021

Op verzoek van onze opdrachtgever Stone Value heeft Bureau Bouwkunde een bouwkostenraming verzorgd voor de nieuwbouw van een paviljoen op de hoek Veerkade en Westerkade in Rotterdam. Dit Paviljoen Kooren is door Quist Wintermans Architecten ontworpen in opdracht van Rotorug, Sleepdienst Adriaan Kooren.

In het gebouwtje komt naast een klein kantoor voor de sleepdienst met havengebonden activiteiten ook een luxe horecafaciliteit. Aan de Veerhavenkant wordt een terras met een geweldig uitzicht op de Maas gerealiseerd. Binnenkort zullen de werkzaamheden op locatie starten.

Meer weten over onze diensten op het gebied van bouwkostenramingen? Neem contact op met onze adviseur Raymond Vink ( r.vink@bureaubouwkunde.nl ).