BIM-modelleur (m/v), op zoek naar een nieuwe uitdaging?

BIM-modelleur (m/v), op zoek naar een nieuwe uitdaging?

21 januari 2022

Bureau Bouwkunde is op zoek! Met ons team werken we aan diverse en uitdagende projecten met onze opdrachtgevers. Onze doelstellingen zijn ambitieus en innovatief. We zijn goed op weg, maar we willen nog verder. Bekijk de vacature!

Vacature BIM-modelleur Rotterdam

Ben jij een gedreven BIM-modelleur (m/v), vooruitstrevend en professioneel? Dan maken we graag kennis! We zijn benieuwd wat jij zoekt en vertellen je graag wat wij jou kunnen bieden. Onder meer uitdagende en innovatieve projecten, onderdeel zijn van een hecht team met een zonder meer prima werksfeer, en een mooi pakket arbeidsvoorwaarden.

Bekijk het profiel BIM-modelleur op onze vacaturepagina. Wil je meer weten? Aarzel niet om te bellen ( Nils van der Waal of Berry van den Broek, op 010-4177714). Direct reageren mag natuurlijk ook, via HR@bureaubouwkunde.nl