Carine aan de slag als assistent online marketing

Carine aan de slag als assistent online marketing

5 mei 2022

In april is Carine bij het team van Bureau Bouwkunde gekomen als nieuwe assistent online marketing: haar doel is om met een frisse blik naar de socials van Bureau Bouwkunde te kijken en vanuit haar achtergrond iets extra’s toe te voegen. Verder gaat ze de website up-to-date houden en bijdragen aan verbetering. Carine stelt zich even voor.

“Hoi! Mijn naam is Carine van Hussen, ik ben 20 jaar en ik zit in de laatste fase van mijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft. Ik wil qua master in de richting van stedenbouwkunde gaan, maar vind eigenlijk alle aspecten van bouwkunde heel interessant. Bouwtechniek is een heel belangrijk deel van het ontwerp- en bouwproces is, dus ik vind het ontzettend leuk om zo dicht met een bouwkundig bureau mee te mogen kijken en nieuwe aandacht te werven voor dit vakgebied. Ik ben welgeteld de tweede vrouw die bij het team komt, dus ik hoop met mijn werk aan de socials toch minstens één nieuwe vrouw te kunnen verwelkomen bij Bureau Bouwkunde!”

Ook bij Bureau Bouwkunde komen werken in een leuk team? Bekijk onze vacatures!