Dylan Roller afgestudeerd!

Dylan Roller afgestudeerd!

28 juni 2022

Dylan Roller, student Built Environment aan de Hogeschool Utrecht, is afgestudeerd! Zijn onderzoek voerde hij uit binnen onze organisatie en was gericht op de vraag wat geautomatiseerde maatvoering kan betekenen voor het efficiënt werken in BIM.

Hij werd begeleid door BIM manager Berry van den Broek en BIM regisseur David van Tienhoven. Terugkijkend noemt Dylan zijn maanden bij Bureau Bouwkunde “een leuke tijd bij een fijn bureau, met een gezellige werksfeer en behulpzame collega’s.” Wij vinden het mooi een bijdrage te hebben kunnen leveren aan deze belangrijke mijlpaal en wensen hem heel veel succes bij zijn volgende stap. We zullen hem in de toekomst met belangstelling blijven volgen.

Studeer jij binnenkort af en heb je een onderzoeksvraag gerelateerd aan bouwkunde, BIM en/of wet- en regelgeving binnen de bouw, waar je met ons over wilt sparren? Stuur ons vooral een mail!