Een kijkje op de bouwplaats: een nieuw schoolgebouw voor OPDC en LMC

Een kijkje op de bouwplaats: een nieuw schoolgebouw voor OPDC en LMC

14 september 2022

De bouw van het nieuwe schoolgebouw van OPDC en LMC Voortgezet Onderwijs in Rotterdam Noord vordert. Onze collega Eduardo Bogota is recentelijk langs geweest op de bouwplaats bij Aertgeerts Bouwgroep, de aannemer van dit mooie project. Bureau Bouwkunde heeft het ontwerp in DO-fase, het Technisch Ontwerp en de Technische Omschrijving verzorgd, en op dit moment verzorgen wij de directievoering.

Bureau Bouwkunde is er trots op bij te kunnen dragen aan de huisvesting van het onderwijs van Rotterdam: we werken met veel plezier mee aan projecten door heel Nederland, maar door onze Rotterdamse roots voelen we ons extra verbonden met deze stad!