Bouwkundige Uitwerking Bedrijfsverzamelgebouw Amsterdam

Bouwkundige Uitwerking Bedrijfsverzamelgebouw Amsterdam

27 juni 2023

Op verzoek van architect Onno Vlaanderen werkt Bureau Bouwkunde het ontwerp voor een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam uit in de UO fase. Het driehoekige glazen gebouw is een uitbreiding op een bestaand gebouw van architect Mart Stam uit 1961, inmiddels volledig door Onno Vlaanderen Architect BNA gerestaureerd.

3D Bedrijfsverzamelgebouw - Amsterdam

De nieuwbouw heeft een driehoekige structuur, met een opvallend overstek, gevelvulling van puien en een overhellende gevel aan de oostzijde. Bureau Bouwkunde werkt het plan bouwkundig uit in 3D Revit. Door de 3D uitwerking worden de bouwkundige knooppunten alsmede de samenhang tussen bouwkundig, constructief en installatietechnisch model goed inzichtelijk. Na de uitwerking kan de aannemer met de werktekeningen aan de slag; naar verwachting kan dit op korte termijn.

3D-expertise en bouwkundige advisering op maat

Bureau Bouwkunde kan u van dienst zijn door brede bouwkundige advisering en planuitwerking in 3D. Neem gerust contact op, we vertellen er graag meer over.