Collega in de spotlight: Emre Durdu

Collega in de spotlight: Emre Durdu

18 juli 2023

Maak kennis met Emre Durdu! Sinds een aantal maanden versterkt hij als accountmanager het Bureau Bouwkunde team. De passie voor de bouwbranche vond bij hem vruchtbare grond, hij voelt zich thuis bij ons! Zijn doel: het opbouwen en versterken van klantrelaties.

Wat is jouw achtergrond en wat is jouw functie binnen Bureau Bouwkunde?

Door mijn uitgebreide ervaring in sales en marketing, in diverse branches, heb ik een stevige basis opgebouwd. Ik vind het belangrijk om steeds te blijven leren; ik volg trainingen, lees veel vakinhoudelijke stukken en vind het leuk om strategieën te analyseren. Het commerciële vak kun je niet alleen leren uit de theorie, ik ben erg geboeid door de keuzes die bedrijven maken en wat die keuzes opleveren. Met trots pas ik deze opgedane kennis en ervaring succesvol toe in mijn huidige rol als accountmanager en commerciële man binnen Bureau Bouwkunde.

Hoe heb je Bureau Bouwkunde tot nu toe ervaren?

De compacte structuur van Bureau Bouwkunde, de uitgebreide expertise en het vermogen om snel te schakelen dankzij korte communicatielijnen, vormen voor mij een ideale omgeving. Het past bij mij, ik hou ervan om snel en efficiënt mijn werkzaamheden uit te voeren.

Wat heb je geleerd de afgelopen tijd?

Ik heb geleerd dat het van essentieel belang is om transparant en duidelijk te communiceren met relaties. Door open en helder te zijn, zorg ik ervoor dat iedereen goed geïnformeerd is en een duidelijk beeld heeft van wat er verwacht kan worden. Dit legt de basis voor het opbouwen van een sterke vertrouwensband. Voor mij een belangrijk doel is om na te streven.

Wat intrigeert je het meest binnen de bouwkunde?

Ik ben gefascineerd door de manier waarop moderne technologieën worden toegepast in de bouwkunde. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst op dit gebied zal brengen. Omdat ik op de hoogte wil blijven van ontwikkelingen en innovaties bezoek ik regelmatig beurzen, bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming, AI en prefab.

Hoe zou je jezelf de komende tijd willen ontwikkelen?

Het verder uitbreiden van mijn bouwkundige kennis is een prioriteit voor mij. Ik zou wat steviger inhoudelijk mee willen praten. Een hele stijle leercurve, maar een mooie uitdaging! Ik krijg gelukkig alle support die ik nodig heb vanuit het team.

Wat was je mooiste moment tot nu toe?

Ik herinner me nog goed dat ik mijn allereerste afspraak bij een relatie had ingepland zonder te beseffen dat het plaatsvond bij een van de meest vooraanstaande architectenbureaus ter wereld. Toen ik erachter kwam, heb ik mezelf een klein schouderklopje gegeven.

Kijk je nu je bij Bureau Bouwkunde werkt anders naar de gebouwde omgeving?

Absoluut! Waar ik ook wandel, rij of fiets, bekijk ik altijd gebouwen met een andere blik. Wanneer er ergens wordt gebouwd, werp ik altijd een blik op het bouwbord om te zien of er een bedrijf vermeld staat waarmee wij samenwerken. Mooi om te constateren dat dit meestal ook het geval is!

Wat wil je heel graag bereiken de komende tijd?

Mijn ambitie is om een solide basis te leggen voor Bureau Bouwkunde op het gebied van sales. Zodra het fundament is gelegd, wil ik graag mijn eigen team van accountmanagers opbouwen, zodat we samen Bureau Bouwkunde naar een hoger niveau kunnen tillen!