Even voorstellen: René de Zwart

Even voorstellen: René de Zwart

21 september 2023

René de Zwart versterkt sinds kort het Bureau Bouwkunde team. Hij volgt de opleiding Bouwkunde aan het Da Vinci College en volgt bij ons een leer/werk stage. We zijn blij met zijn bijdrage! Hieronder stelt hij zich kort voor.

“Ik heb voor de opleiding Bouwkunde gekozen omdat het me leuk leek iets in de bouw te gaan doen. Het tekenen/ontwerpen van huizen heeft voornamelijk mijn belangstelling. Bij Bureau Bouwkunde was een stageplek beschikbaar waar ik precies de dingen kan doen die ik interessant vind. Bovendien kan ik er makkelijk komen met OV, ook niet onbelangrijk”

 

Even voorstellen: René de Zwart

“Ik werk heel precies en als ik iets maak dan moet het wel goed zijn”

 

Het werk dat ik doe past bij mij. Ik werk best wel precies en als ik iets maak dan moet het wel goed zijn. Als ik ergens tegen aan loop wat niet direct goed gaat zoek ik het net zo lang uit tot het wél werkt.

Wat ik hier het leukst vind? Tijdens mijn werkdag kan ik echt bezig zijn met tekenen en ergens aan werken wat ook echt gebouwd gaat worden. Mijn doel is bij Bureau Bouwkunde veel te leren op het gebied van BIM/Revit. Wanneer ik klaar ben met deze opleiding wil ik graag nog HBO bouwkunde gaan doen.”

René houdt behalve van bouwkunde ook van muziek; in zijn vrije tijd drumt hij geregeld. Een Bureau Bouwkunde band ziet hij best zitten, maar, zegt hij, dan moet iedereen wel mee doen! Een mooi idee om mee verder te gaan.

 

Welkom in het team, René!