Nieuwbouwwijk Beauve gaat nieuwe fase in

Nieuwbouwwijk Beauve gaat nieuwe fase in

3 april 2024

De nieuwbouwwijk Beauve gaat een nieuwe fase in. Na een intensieve voorbereidingsfase van het project in Amstelveen heeft onze opdrachtgever Trebbe ons gemeld dat alle woningen van fase 1 zijn verkocht of in optie zijn. Dat vinden wij uiteraard een mooi bericht!

Wij hebben voor dit project de bouwtechnische en BIM planuitwerking verzorgd waaronder het Definitief Ontwerp (DO), de verkooptekeningen (VK) en we zijn momenteel drukdoende met het Uitvoeringsgereed Ontwerp (UO). Het ontwerp is gemaakt door de architect Molenaar & Co architecten.

Momenteel zijn wij ook bezig om de verkooptekeningen (VK) voor fase 2 gereed te maken zodat ook deze op korte termijn in verkoop kunnen. Start bouw fase 1 staat voor nu gepland in Q1-Q2 van 2024. Wij zullen de uitvoering van dit mooie project de komende tijd met belangstelling volgen!