Renovatie RET metrostation, Spijkenisse Centrum

Opdrachtgever RET N.V. Architect Mark Verheijen

Bijdrage Bureau Bouwkunde

  • 3D-scan
  • Bouwkundige planuitwerking
    • Voorlopig Ontwerp
    • Definitief Ontwerp
  • Technisch bestek (Stabu)
  • Veiligheids- en gezondheidsplan (V&G)
  • Bouwveiligheidsplan (BVP)

Voor de renovatie van metrostation Spijkenisse Centrum heeft Bureau Bouwkunde op verzoek van opdrachtgever RET het Schetsontwerp (SO), Voorlopig Ontwerp (VO) en vervolgens het Definitief Ontwerp (DO) uitgewerkt. De DO fase is recentelijk afgerond.

Bureau Bouwkunde heeft voor dit project een 3D-scan van de stationshal gemaakt die als basis dient voor de bouwkundige VO en DO planuitwerking in BIM. Daarnaast zijn de technische details en het veiligheids-, gezondheids- en bouwveiligheidsplan door Bureau Bouwkunde verzorgd.

 

Bekijk ook