Bijscholing brandveiligheid

17 april 2014

Omdat wij van Bureau Bouwkunde onze expertise steeds willen blijven verdiepen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers continu op de hoogte zijn van de laatste wet en regelgeving. Zo heeft onze collega Raymond Vink de laatste tijd meerdere cursussen bijgewoond en staan de volgende cursussen omtrent brandveiligheid en fysieke veiligheid nog op de planning. Zo volgt hij binnenkort de cursus ’Projecteringsdeskundige BMI (BrandMeldInstallatie)’ bij de Brandpreventie Academy. Het behalen van dit diploma is verplicht om als gecertificeerd branddetectiebedrijf op te kunnen treden. Daarnaast is hij ook bezig met de cursus ‘Toezichthouder Brandveiligheid’ van de Falck Academy. Zo zijn wij continu in de weer om onze diensten nog vakkundiger te maken. Wij wensen Raymond veel studieplezier en kijken uit naar de implementatie van alle competenties.