Particulier woonhuis Naarden

5 maart 2015

Momenteel zijn wij bezig met de aan- en verbouw voor een particuliere woning in Naarden. De aanbouw zorgt voor een toename van ca. 65 m2 ten op zichte van de huidige woning. Bureau Bouwkunde is verantwoordelijk voor het ontwerp en de engineering van de aanbouw en verbouw van de bestaande woning. De uitbouw krijgt een moderne uitstraling. We maken gebruik van een vier-seizoenen-vouwwand van ongeveer 6 meter breed. Daarnaast heeft de uitbouw twee grote daklichten waardoor de uitbouw veel daglicht heeft en in contact staat met zijn omgeving. Ook de omgevingsvergunningen zijn al aangevraagd. De bouwkundige uitdaging binnen dit project is de combinatie van de verschillende materialen en de uitbouw met de bestaande woning. Daarnaast wordt de ruime schuur nu betrokken bij het geheel. Daarnaast hebben wij intern gebruik gemaakt van de Revit in combinatie met FabWindow. In overleg met de opdrachtgever gebruiken wij zowel plattegronden als 3D impressies om een optimaal resultaat te behalen aangezien in ons optiek een plan net zo goed is als de samenwerking met de klant.