Conditiemeting Roosendaal

27 maart 2015

Om een 5 jaar oude loods in gebruik te kunnen nemen hebben wij voor een buitenlandse potentiële investeerder een conditiemeting uitgevoerd. Deze conditiemeting is van belang om de staat van het gebouw te kunnen rapporteren aan onze opdrachtgever. Wij controleren hierbij alle gebreken die aan de oppervlakte en achter de schermen door ons controleteam vast te stellen zijn.

Sinds 2010 was Calvin Klein hier gehuisvest. De 3 hectares zijn destijds gebouwd als vervanging voor alle gesloten distributiecentra in Europa. Het plan was om vanuit west-Brabant zowel distributie, HR, financiën, administratie, IT, Customer Service, Credit and collection voor Europa te organiseren en uitvoeren. Lees meer hierover op REWIN. We zijn erg benieuwd wat er binnenkort gehuisvest gaat worden.