Preferred supplier voor Sint Franciscus Vlietland Groep

1 juli 2015

Eind juni hebben wij onze handtekening onder het contract met het SFVG (Sint Franciscus Vlietland Groep) mogen zetten. We zijn hierdoor ‘Preferred Supplier’ geworden voor deze opdrachtgever en zullen binnen hun organisatie bouwkundige ondersteuning leveren. Onze werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het managen van projecten, planningen en waar nodig zullen we onze kostendeskundigheid inzetten tijdens de opstartfase. In andere bouwfasen zullen we bijvoorbeeld ook toezicht, verslaglegging van de vergaderingen en tevens kostenmanagement doen.

Dankzij alle jaren ervaring binnen Bureau Bouwkunde kunnen wij niet wachten onze vaardigheden in te zetten voor het SFVG. We zien er naar uit wederom een kwalitatief hoogwaardig project neer te zetten binnen de wensen van de opdrachtgever.