Bureau Bouwkunde Nederland bv, te Rotterdam – start netwerkgroep BIM-ervaringen.

30 augustus 2016

Bureau Bouwkunde Nederland zoekt naar bedrijven / zelfstandigen (architecten, tekenaars, BIM-modelleurs, adviseurs installatietechniek en constructiebureaus) uit Rotterdam en omgeving die ook een brede ervaring hebben met BIM projectuitwerking en bereid zijn om ervaringen met elkaar te delen in een netwerkgroep.

Mede dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingen merken wij dat onderlinge afspraken en communicatie van groot belang is tijdens het BIM-proces. Nu is ieder voor zich bezig BIM protocollen en interne afspraken vast te leggen. Ook ontwikkelen we allen afzonder­lijk tips en trucs die het werken met Revit een stuk eenvoudiger of beter uitwisselbaar maken. Daarnaast merken wij dat door de vele mogelijkheden in Revit en de op de markt beschikbare tools dat er veel verschillende werkwijzen, tekenmethodes en/of bepaalde kleine handigheden beschikbaar zijn die tijdbesparend en verbeterend zijn.

We willen daarom graag een netwerkgroep starten om daarmee op reguliere basis ervaringen te delen met het oog om de dienstverlening naar ieder van onze klanten te vergroten en het BIM-proces efficiënter in te richten. Op die manier hopen we op een kruisbestuiving van de ervaring van de deelnemende bedrijven en/of personen hetgeen resulteert in bepaalde tips & tricks in het BIM-proces waar iedereen baat bij heeft.

Kent of bent u iemand die graag mee wilt doen aan deze netwerkgroep? Neem dan vrijblijvend contact op.

Nils van der Waal
n.vanderwaal@bureaubouwkunde.nl
telefoon: 010-41 777 14.