Heeft u onze nieuwe folder al ontvangen?

18 november 2016

Voor zowel architecten, opdrachtgevers, aannemers en adviseurs zijn we vaak een begeleidende en ondersteunende partner tijdens het gehele bouwproces. We merken echter dat door ons uitgebreide dienstenpakket onze opdrachtgevers soms niet weten wat we allemaal kunnen aanbieden. Dit is natuurlijk zonde aangezien u ons veel werkzaamheden kunt toevertrouwen waardoor u van A tot Z ondersteund en begeleid wordt.

In onze nieuwe folder wordt ons uitgebreid dienstenpakket uitlegt en de voordelen die het u oplevert. Wij garanderen namelijk een efficiënte samenwerking door middel van effectieve communicatie, een korter bouwproces door BIM, minder kosten en meer kwalitatieve informatie.

Wist u namelijk dat wij:

  • Installatietekeningen modelleren wij 3D in BIM. Hierdoor worden clashes in een vroeg stadium opgelost. Directe integratie van constructies, bouwkundig en installaties zorgt ervoor dat onderlinge relatie direct inzichtelijk is. Hierdoor kunt u duurzaam innovatief maatwerk aanbieden aan uw opdrachtgever.
  • 3D scannen en pointcloud – Bestaande panden kunt u laten 3D scannen. Door een dergelijke scan ontvangt u direct een schat aan bruikbare informatie. Deze informatie dient als basis voor de verdere BIM-uitwerking. Beter vooraf ingemeten dan achteraf gecorrigeerd.
  • Directievoering – Een mooi architectonisch plan verdiend een degelijke directievoering. Bureau Bouwkunde verzorgt het bouwmanagement van zowel kleine als grote projecten in alle fasen van het bouwproces. De omvang en de complexiteit van bouwprojecten zijn toegenomen en de regelgeving is de laatste jaren uitgebreid. Een bouwproject is tegenwoordig een complexe opgave: esthetiek maar ook techniek, functionaliteit en logistiek. Door onze jarenlange (bouw)ervaring kunnen wij het proces bewaken en aansturen.
  • Brandveiligheid en bouwbesluittoetsing. De bouwwereld is een wereld vol regels en eisen. Deze regels en eisen garanderen kwaliteit en veiligheid. Ieder bouwwerk dient te voldoen aan de bouwtechnische voorschriften. Wij toetsen deze een strikte regelgeving zodat uw plan voldoet aan alle eisen.
  • Kostenramingen – Eindverantwoordelijkheid voor het overzicht van de kosten is een onmisbare dienst die wij binnen bouwprojecten verlenen. De bewaking en controle vind plaats gedurende het gehele bouwproces. Meer en minderwerk is daar een onderdeel van.

Naast bovengenoemde diensten kunnen wij u uiteraard nog meer aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u ook de folder ontvangen? Neem gerust contact op met Nils van der Waal Msc. of kijk op onze website voor meer informatie.

010-4177714
www.bureaubouwkunde.nl