Heeft u ons artikel in het blad ‘Architectenpunt’ al gelezen?

13 april 2017

Heeft u ons artikel in de ‘Architectenpunt’ in editie 4 al gelezen? Daar staat alles in over de koppeling van Stabu, de koppeling met BIM-modellen en wat u dat op kan leveren.Onmisbaar tijdens een bouwproces is de bestekvorming. Een dergelijk kwaliteitsdocument zorgt ervoor dat u exact krijgt wat u vraagt. Algemene eisen worden vastgelegd en kwaliteitseisen en materialen worden bepaald. Een koppeling met een BIM-model zorgt ervoor dat een technisch bestek altijd up-to-date is.

Bent u geen lid van dit blad maar bent u toch benieuwd naar het artikel? Dan kunt u hier rustig het artikel doorlezen.
Heeft u vragen naar aanleiding van het artikel dan kunt u ons bereiken op de bekende contactgegevens.

Of bent u benieuwd wat wij u, naast het schrijven van bestekken, nog meer kunnen bieden? Kijk direct op onze dienstenpagina zodat u ook bekend bent met ons uitgebreide en servicegerichte dienstenpakket.