Start werktekeningen Appartementencomplex Boutenslaan Eindhoven

Start werktekeningen Appartementencomplex Boutenslaan Eindhoven

24 oktober 2017

In opdracht van Slokker Bouwgroep vestiging Eindhoven gaan wij voor de werktekeningenfase de bouwkundige tekeningen maken van het nieuwe appartementencomplex Boutenslaan te Eindhoven. Het team van Bureau Bouwkunde Nederland zal de volledige bouwkundige 3D BIM-uitwerking verzorgen.

In de aanbestedingsfase is door ons, in opdracht van de installatie adviseurs, ook de gehele installatie in 3D gemodelleerd conform het installatie ontwerp van Erikzon, voor de E-installaties en FJ Swinkels, voor de W-installaties. Mede doordat we in de ontwikkelfase zowel de bouwkundige als installatietekeningen hebben verzorgd hebben we de ontwikkelfase aanzienlijk kunnen verkorten, clashes tussen bouwkundig en installaties en met een efficiënt ingedeelde leidingtrajecten als resultaat.

Inmiddels is de realisatieovereenkomst voor de uitvoering getekend.

De start van de uitvoering staat gepland voor  medio december 2017.

Bruto vloeroppervlak: 10.578 m2
Bruto inhoud: 33.000 m3
Aantal eenheden: 225 woningen

Bent u benieuwd wat Bureau Bouwkunde Nederland voor u kan betekenen? Neem contact op met Berry van den Broek via (010) 417 77 14 of zijn email.