Bouw Legoland Discovery Centre Scheveningen vordert gestaag

Bouw Legoland Discovery Centre Scheveningen vordert gestaag

19 oktober 2018

Onlangs hebben we een kijkje genomen bij de vorderingen van de bouw van Legoland Discovery Centre. Op de foto is goed zichtbaar dat inmiddels het staalwerk klaar is en dat de puien gemonteerd worden. De komende weken zullen de contouren van het gebouw goed zichtbaar worden. Naar verwachting zal in de tweede helft van 2019 de deuren van Legoland Discovery Centre voor het publiek geopend worden.

In het drie verdiepingen tellende gebouw bevindt zich  een kelderbak van 3.000 vierkante meter waarin het Legoland Discovery Centre wordt gevestigd. De entree en de winkel van het Legoland Discovery Centre alsmede bijpassende horecagelegenheden worden op de begane grond en de eerste verdieping gerealiseerd.

Ben je benieuwd naar meer informatie en updates over dit project ? Houd dan zeker onze website in de gaten.