Berat Ünal geslaagd!

Berat Ünal geslaagd!

21 maart 2019

Deze week kreeg Berat te horen dat hij geslaagd is voor zijn MBO opleiding, Bouwkunde niveau 4! Als Bureau Bouwkunde Nederland zijn wij blij dat wij hier een steentje aan hebben kunnen bijdragen. Vanaf september 2018 liep Berat tot volle tevredenheid stage bij ons kantoor. Zijn volgende stap is in september te starten met een HBO opleiding Bouwkunde.

Berat heeft het afgelopen half jaar onder andere gewerkt aan 3D modellen voor diverse projecten zoals nieuwbouw en renovatie, bouwvergaderingen bijgewoond en hij heeft bouwplaatsen bezocht.

Bureau Bouwkunde Nederland is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om bouwkunde studenten een volwaardige leer- en werkplek kunnen bieden. Bij Bureau Bouwkunde Nederland kunnen leerlingen dus hun leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.