Renovatie winkelcentrum De Scholver in Capelle aan den IJssel

Renovatie winkelcentrum De Scholver in Capelle aan den IJssel

28 maart 2019

In opdracht van Kingfisher Real Estate BV / Nieuw Holland Projectontwikkeling BV heeft Bureau Bouwkunde het ontwerp van architectenbureau TconcepT vanaf DO uitgewerkt naar Uitvoeringsfase.

De entree aan het Stationsplein krijgt een nieuwe trap en lift. Naast de nieuwe entree komen er winkels op de begane grond. Hiermee krijgt het Stationsplein een aantrekkelijke uitstraling. Ook komt aan deze kant de nieuwe inpandige fietsenstalling. Niet alleen het exterieur maar ook het interieur krijgt een opknapbeurt. Er komen nieuwe puien en er wordt schilderwerk verricht. Als laatste wordt de entree aan het Pier Panderplein aangepast. De verbouwing is naar verwachting eind 2019 gereed zodat er met de feestdagen in een volledig vernieuwde Picassopassage gewinkeld kan worden. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.