Nieuwe directeur sinds 1 januari!

Nieuwe directeur sinds 1 januari!

8 januari 2021

Bureau Bouwkunde heeft een nieuwe directeur! Nils van der Waal, sinds 2015 betrokken bij Bureau Bouwkunde, heeft op 1 januari het stokje overgenomen van Peter Houtman, die op parttime basis gaat genieten van een welverdiend pensioen. Nils is een ervaren manager, opgeleid als architect en door de wol geverfd in de functie van project- en teamleider. Het team van Bureau Bouwkunde ziet met hem aan het roer de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Peter Houtman blijft, als eminence grise, 2 dagen per week actief onderdeel in de organisatie in de rol van Senior Adviseur/Bouwkostendeskundige. Peter is sinds oprichting van Bureau Bouwkunde onderdeel van het bedrijf geweest en het team van Bureau Bouwkunde is dan ook zeer tevreden met het feit dat hij nog actief betrokken blijft bij het bedrijf.