HBO-er Bouwkunde, kom jij bij ons afstuderen?

HBO-er Bouwkunde, kom jij bij ons afstuderen?

3 september 2021

Bureau Bouwkunde heeft een mooie afstudeeropdracht voor een HBO Bouwkunde student die belangstelling heeft voor wat parametrisch modelleren en het implementeren van scripting in BIM kan betekenen voor de kwaliteit en efficiency in het ontwerp- en engineeringsproces.

De opdracht
Hierbij denken wij bijvoorbeeld aan een onderzoek / analyse van welke (proces)stappen in BIM binnen Bureau Bouwkunde worden genomen om tot een BIM model / eindproduct te komen. Aansluitend kan d.m.v. een nulmeting / interviews gekeken worden bij welke stappen er behoefte is aan het toepassen van parametrisch modelleren of scripting. Een voorbeeld zou zijn dat door middel van automatisering de maatvoering (met behulp van Dynamo) zowel efficiënter als kwalitatief beter is dan een handmatig proces. Een dergelijke kwaliteitsslag is in ons ontwerp- en engineeringsproces erg belangrijk in de ondersteuning van onze opdrachtgevers: architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

Ben jij een enthousiaste student met feeling voor BIM en automatisering van processen met behulp van Dynamo?  OF heb jij een geweldig ander idee waar wij absoluut mee aan de slag moeten? Kom het ons uitleggen. Wij maken graag met jou kennis!

WIJ BIEDEN JOU:
Een stimulerende  leer/werkomgeving in het centrum van Rotterdam, zonder meer leuke collega’s met een passie voor het vak, een prima sfeer, uitstekende koffie en een stagevoergoeding.

JIJ BENT:
Gedreven, leergierig, je weet graag het naadje van de kous, je bent een abstract denker met verfrissende ideeën op het hierboven omschreven gebied. Daarnaast ben je een HBO Bouwkunde student die in 2022 wil afstuderen.

Herken jij jezelf hierin? Mail ons op HR@bureaubouwkunde.nl ! We kijken uit naar een kennismaking.