Bas van start met bouwkundige stage bij Bureau Bouwkunde

Bas van start met bouwkundige stage bij Bureau Bouwkunde

8 februari 2022

Een maand geleden is Bas Prins gestart bij Bureau Bouwkunde om het laatste stuk van zijn opleiding (leer/werktraject MBO- Middenkaderfunctionaris Bouw) bij ons vorm en inhoud te geven. Desgevraagd licht Bas zijn keuze voor Bureau Bouwkunde toe: “Bouwkunde is waar mijn hart ligt! Bovendien wilde ik graag nog een periode stage lopen in een wat minder groot bedrijf, waar de begeleiding persoonlijk is. Dat is hier het geval.

Ik heb van school een aantal verschillende opdrachten meekregen, zoals bouwkosten berekenen en bestek schrijven. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar het bouwkundig modelleren in BIM. Iedere dag is het opnieuw een puzzel om ervoor te zorgen dat de stukjes op hun juiste plek komen. Alles wat ik doe heeft consequenties voor het geheel. Hierin wil ik me verder ontwikkelen. Hopelijk in de toekomst richting projectleiding!”

Bas wordt onder meer begeleid door Eduardo Bogota, projectleider. Eduardo: “Bas heeft er echt oog voor, kan goed focussen, werkt heel gedetailleerd én hij past goed in het team. Ik vind het belangrijk om hem goed te begeleiden, zodat hij zijn opleiding met succes kan afronden.”

Maak hier kennis met ons hele team!