Landelijke warme truiendag, wij doen mee!

Landelijke warme truiendag, wij doen mee!

11 februari 2022

Vandaag is het landelijke warme truiendag; daar doen wij graag aan mee! Op kantoor blijft de verwarming uit en we hebben allemaal een extra trui aangetrokken. Onze CO2 footprint wordt er een stukje kleiner door. Ook al is het niet een hele koude dag en schijnt zelfs de zon, toch is het winst! Meetbare CO2 reductie (landelijk meer dan 62.000 deelnemers!) én een stukje bewustwording.

 

 

De actie past helemaal in ons streven om als organisatie op korte termijn te certificeren voor de CO2 Prestatieladder. We zijn ons bewust van de CO2 uitstoot waar wij verantwoordelijk voor zijn en nemen maatregelen om dit te verminderen. Onder meer gaan we over op groene stroom, kiezen we voor elektrische deelauto’s en blijft dit jaar ook in maart en november nog een keer de verwarming uit. Onze dienstverlening wordt uitgebreid door het verder ontwikkelen van ‘het duurzame alternatief’.

Meer lezen over onze doelstellingen op het gebied van CO2 reductie kan hier!